Over mij

Hallo mijn naam is Caroline. Ik ben ook bekend onder de naam artiestennaam “Trebble”. Ik werk voor Trebble Entertainment maar ik ben ook professioneel activiteitenbegeleider, met als achtergrond SPH activiteitensector. Sinds 2008 ben ik pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang. Daar werk ik dagelijks met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Daarnaast heb ik ook ervaring met volwassenen bijvoorbeeld bij festivals, feesten en braderieën.

Vóórdat ik met kinderen ging werken heb ik 16 jaar gewerkt met mensen in de geriatrie- en met mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperkingen. Voornamelijk in de activiteitenbegeleiding. Deze ervaring gebruik ik ook voor Trebble Entertainment. Ik ben voor alle doelgroepen in te huren omdat ik mijn programma afstem op de behoeftes van de mensen waarvoor ik optreedt.

Vraagt u zich af of dat uw doelgroep wel past bij mijn act? Zal ik wel aansluiting vinden met de mensen die vermaakt moeten worden? Neem gerust contact op via het contact formulier. En stel u vraag. Ik neem dan z.s.m. contact met u op.

Naast mijn werk schminken, ben ik ook professioneel ballonvouwer. Ik maak de mooiste ballonfiguren op feesten, partijen of evenementen. Voor mooie balloncreaties voor verjaardagen, jubileums, of andere feestelijke gebeurtenissen maak ik balloncreaties naar persoonlijke wens.

Je kan ook bij mij terecht voor een mooie bodypaint. Als professioneel schminker doe ik regelmatig mee met bodypaint wedstrijden. Dit is verder niet op de website vermeld, maar bij interesse voor een mooie bodypaint kun je ook het contact formulier invullen. Wil je graag een keer model zijn voor een wedstrijd of oefenmodel voor een wedstrijd? Ik ben altijd naar modellen op zoek (m/v). Je kan dit ook via het contact formulier aangeven.

Naast dat ik zelf schmink cursussen en workshops geef, neem ik zelf regelmatig deel aan trainingen en workshops om mijn vaardigheden en technieken te vergroten en bij te houden.

Ik verschijn graag als vriendelijke clown Trebble omdat kinderen en volwassenen dat leuk en herkenbaar vinden. Waar een clown verschijnt is het feest voor jong en oud. Als clownsact kan ik komen schminken, glitter- tattoos zetten, ballonvouwen of een combinatie van alles.

Een feest is voor mij geslaagd als ik bij iedereen een lach op zijn gezicht kan toveren.

Reacties zijn gesloten.