Over mij

Hallo mijn naam is Caroline. Ik ben ook wel bekend onder de naam artiestennaam “Trebble”. Naast dat ik mij inzet voor Trebble Entertainment ben ik ook professioneel activiteitenbegeleider, met als achtergrond SPH activiteitensector. Naast mijn werk voor Trebble Entertainment werk ik sinds 2008 ook als pedagogisch medewerker op een buitenschoolse opvang. Hier werk ik dagelijks met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Daarnaast heb ik ook ervaring met volwassenen zoals bij festivals, feesten en braderieën. Vóórdat ik met kinderen ging werken heb ik 16 jaar met mensen in de geriatrie- en met mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperkingen gewerkt. Dit was voornamelijk in de activiteitenbegeleiding. Deze ervaring gebruik ik ook voor Trebble Entertainment. Je kan mij voor alle doelgroepen inhuren, waarbij ik mijn programma afstem op de behoeftes van de mensen waarvoor ik optreedt.

Heeft u nog vragen of dat uw doelgroep wel past bij mijn act of dat ik aansluiting kan vinden met de mensen die vermaakt moeten worden, neem gerust contact op via het contact formulier.

Naast mijn grote hobby schminken houd ik mij ook bezig met ballon-vouwen. Naast dat ik zelf schmink cursussen en workshops geef, neem ik zelf regelmatig deel aan trainingen en workshops om mijn vaardigheden en technieken te vergroten en bij te houden.

Ik verschijn graag als vriendelijke clown Trebble omdat kinderen, maar ook volwassenen dat leuk en herkenbaar vinden. Waar een clown verschijnt is het feest voor jong en oud. Als clownsact kan ik komen schminken, glitter- tattoos zetten, ballonvouwen of een combinatie van alles.

Een feest is voor mij geslaagd als ik bij iedereen een lach op zijn gezicht kan toveren.

Reacties zijn gesloten.