Ballon Decoratieshop

Ballon Pilaren en Ballon Bogen

Bij TBallon.nl bent u aan het juiste adres voor prachtige ballonpilaren. U kunt al een pilaar bestellen vanaf € 40,00 per pilaar (excl. bezorging). Uitvoering en thema in overleg. Hieronder een paar voorbeelden van de pilaren van TBALLON.NL.

Bij TBallon.nl bent u ook aan het juiste adres voor prachtige ballonbogen. Ballonbogen zijn ideaal voor openingen van bedrijfspanden, winkels, winkelcentra of bij speciale openingstijden. Natuurlijk zijn ze ook prachtig voor verjaardagen, geboorte feesten,trouwfeesten, gender reveal party’s, jubilea of andere feestelijkheden. U kunt al een ballonboog bestellen vanaf € 75,00 per ballonboog. Uitvoering (hoogte en breedte), aantal kleuren en thema in overleg.

Als u een bestelling wil plaatsen neem dan CONTACT op via de contact pagina.

Centerpieces / Tafeldecoraties

Onmisbaar voor een feest, kinderfeest of andere feestelijke gelegenheid zijn de tafeldecoraties van TBALLON.NL. Met prachtige decoratie(s) op tafel of aan wanden/plafonds maakt de ruimte meteen een stuk feestelijker.

Een centerpiece kan natuurlijk ook dienen voor een extra toevoeging aan en belevingscadeau of als thema decoratie bij een feest of bijzondere gebeurtenis.

Als u een bestelling wil plaatsen neem dan CONTACT op via de contact pagina.

Ballon Cadeau

Iemand opfleuren met een leuke Ballon Cadeau van TBALLON.NL. Wie wil dat nou niet? U kan al een Ballon Cadeau

bestellen vanaf € 15,00 per stuk. (exclusief verzendkosten.) Uitvoering en kleuren in overleg.

Als u een bestelling wil plaatsen neem dan CONTACT op via de contact pagina.

Ballonfiguren met Candycup

Nooit meer met lege handen staan? Voor een jarige die alles al heeft? Of om uit te delen bij een (kinder)feest is de candycup een leuke optie. Je kan de candycup laten vullen of zelf opvullen met wat u er graag in wil hebben. Het ballonfiguurtje kan natuurlijk gemaakt worden naar uw wens en thema.

  • Een Ballonfiguurtje met candycup ongevuld (zelf opvullen): Prijs € 5,00 per stuk.
  • Een Ballonfiguurtje met gevulde candycup verpakte snoepjes of chocolaatjes: Prijs € 7.50 per stuk. (Bij allergieën is de vulling en prijs in overleg)
  • Een ballonfiguutje met gevulde candycup met vulling naar eigen keuze: Prijs in overleg

Als u een bestelling wil plaatsen neem dan CONTACT op via de contact pagina.

Reacties zijn gesloten.