Over mij

Hi, ik ben Caroline beter bekend  als Trebble Trebble. In 2018 heb ik Trebble Entertainment opgericht om het Schminken en Ballonvouwen een podium te geven. Het kwam steeds vaker voor dat ik werd gevraagd om te schminken of ballonvouwen op evenementen, feesten, babyshowers of andere activiteiten. Op een gegeven moment kon ik van mijn hobby mijn werk maken.  

Mijn achtergrond is activiteitenbegeleider en ben ik werkzaam in de kinderopvang sinds 2008. Daar werk ik dagelijks met kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.

Voor volwassenen geef ik workshops, diverse schmink cursussen en thema schminken op bestelling bijvoorbeeld voor Halloween en Carnaval of andere Themafeesten.

Naast het schminken, ben ik ook professioneel ballonvouwer. Ik maak vrolijke ballonfiguren op feesten, partijen of evenementen zoals jaarmarkten of winkelopeningen. Trebble Entertainment wordt ook gevraagd voor gepaste ballondecoraties zoals witte rozenboeketten of metalic- goud/zwarte rozenboeketten voor uitvaarten of crematies.

Op bestelling maak ik ook mooie balloncreaties voor verjaardagen, jubilea, of andere feestelijke gebeurtenissen. In overleg maken wij voor ieder feest iets persoonlijks of passend bij het thema.

Voor mijn hobby doe ik aan bodypainting. Mocht je interesse hebben om een keer model te staan bij een wedstrijd of training dan is dit mogelijk.

Naast dat ik zelf schmink cursussen en workshops geef, neem ik zelf regelmatig deel aan trainingen en workshops om mijn vaardigheden en technieken te vergroten en bij te houden.

Met kleurrijke groet

Ik hoor graag of ik iets voor je feest of evenement kan betekenen,

Caroline Bergsma

Trebble Entertainment

Reacties zijn gesloten.