Workshops

Workshop Basis-Schminken ” Verfijn je techniek”

In drie avonden van 20.00 tot 22.00 uur leer ik je hoe je o.a. een mooie vlinder, Prinses of tijger kan maken. 

We leren stap voor stap technieken over kleuren, stencils, spons en penselen. Elke avond oefenen we op onszelf en op elkaar of op een door jezelf meegenomen model.

De cursus start bij voldoende deelnemers (vanaf 4 cursisten). De workshop kan op locatie of bij mij thuis. E.e.a in overleg.

Agenda: Data vóór carnaval 2020

Cursus 1

Cursus data: Ma 20 jan, Ma 27 jan, Ma 3 feb. Geen plaatsen meer vrij

Cursus 2

Cursus data: Di 4 Feb, Di 11 feb, Di 18 feb. Geen plaatsen meer vrij

Vanwege grote belangstelling kan er nog een nieuwe cursus van start gaan op 6 februari a.s. Er zijn plaatsen beschikbaar. Bij voldoende aanmeldingen gaat de cursus door. Eventueel kan ook i.o. een andere datum. Groetjes Caroline

Prijs op aanvraag via het CONTACT FORMULIER

.

De workshop carnaval-schminken.

De workshop beslaat een avond. Ontwerp een Carnavals-schmink en je leer hoe je deze het beste bij jezelf of op een ander persoon kan maken. Ook is het de bedoeling dat het een gezellige middag /avond wordt waarbij het schminken centraal staat. Verzamel als voorbereiding plaatjes van mooie schminken, deze vind je op Pinterest of  via google. Er is ruimte voor alle persoonlijke wensen en onderwerpen. Je kan met een groepje allemaal dezelfde schmink maken of allemaal verschillend.

Tijdens de workshop is er voldoende schmink, glitter, sponsjes en penselen voor gebruik aanwezig, dus je hoeft dat zelf niet mee te nemen. Je mag natuurlijk wel je eigen materialen gebruiken.

Agenda: Data vóór carnaval 2020 Workshop data: Di 28 jan of Do 30 jan of Di 4 feb of Ma 10 feb.

Prijs op aanvraag via het CONTACT FORMULIER

Cursus schminken ” half jaar / jaar programma”

Bij Trebble Entertainment kunt u ook schminkcursussen volgen van 5 of 10 bijeenkomsten. Bij 10 bijeenkomsten (jaarprogramma) is een mogelijkheid om 10 maanden (m.u.v. zomervakantie) of 5 bijeenkomsten bij halfjaar programma onder begeleiding professioneel te  leren schminken.

We leren stap voor stap technieken over kleuren, spons en penselen, glitter, verschillende schmink stijlen.

Wat heb je nodig: Neem een handdoek, washandje, spiegeltje en babydoekjes mee om jezelf weer schoon te kunnen maken. Een opgeladen mobiel voor foto’s van je eigen werk. Heb je vragen over  de schmink die je zelf thuis gebruikt of de kwasten, neem ze mee tijdens een les.

Tijdens de cursus is het mogelijk om professionele penselen te gebruiken

Prijs op aanvraag via het CONTACT FORMULIER.

cursisten aan het werk

Reacties zijn gesloten.